Via Vallen - Sayang

 Top FM,  12-01-2018 08:05:34

  

Sayang
Opo kowe krungu jerit e atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Wes tak coba ngelaleke jenengmu soko atiku
Sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
Suko pujane ati nanging koe ora ngerti
Kowe seng tak wanti wanti
Malah jebul sak iki koe mblenjani janji
Jare sehidup semati nanging opo bukti
Kowe medot tresnoku demi wedoan liyo
Yowes ora popo insyaallah aku isoh, lilo

Meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
Merana urip ku (oaoe)
Aku welasno kangmas. . . . aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang
Opo kowe krungu, jerit e atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Hari demi hari uwes tak lewati
Yen pancen dalane kudu kuat ati
Ibarate sego uwes dadi bubur
Nanging tresno iki ora bakal luntur
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liyane sing isoh dadi penggantimu
Wes kanggo awakmu seng cocok neng atiku
Nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

Meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
Merana uripku (oaoe)
Aku welasno kangmas. . . . aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang
Opo kowe krungu, jerit e atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Sayang opo krungu tangis e atiku
Mengharap koe bali neng jero ati iki
Nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
Aku marang sliramu jok ragu neng atiku
Aku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati
Mung kango sliramu
Cinta mu tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat ini

Tags: , , ,

Komentar

Counting


LATEST TUNE-IN